מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> החלטה בתיק פר"ק 42576-02-13 - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה בתיק פר"ק 42576-02-13

תאריך פרסום : 20/02/2014 | גרסת הדפסה
פר"ק
בית המשפט המחוזי תל אביב
42576-02-13
20/06/2013
בפני השופט:
ורדה אלשייך סגנית נשיאה

- נגד -
התובע:
אלביט הדמיה בע"מ
עו"ד פישר בכר חן וול אוריון ושות'
הנתבע:
כונס הנכסים הרשמי
עו"ד רוני הירשנזון
החלטה

הונחה בפני, היום, הצעת הסדר נושים מתוקנת מטעמה של חברת אלביט הדמיה. זאת לאחר שהצעת ההסדר הקודמת הפכה זירה לתגובות ותגובות שכנגד, הכוללות עובדות פרטים נחוצים ולא מעט כאלה שאינם נחוצים. עתה מלינה החברה על כך כי מצבה הולך ורע והיא לא תוכל להישאר באותו מצב ביניים של סף חדלות פירעון.

אי לכך, ובלא כל צורך או יכולת לחוות דעה כלשהיא בשלב זה, על כדאיות ההסדר המתוקן המוצע, הרי שאין ספק כי יש לפעול להכרעת הדברים לכאן או לכאן. קרי יש ליתן לנושים לומר את דברם, על דרך האפשרות להצביע בעד או נגד ההסדר. כך, בהתאם לשיקוליהם ולהערכת הכדאיות הכלכלית שיעשה כל אחד ואחד מהם, וזאת אף יחסית לחוות הדעת שהתקבלו מן המומחה.

המשך ההתדיינות וההתכתשות על גבי כתבי הטענות תועיל למי מהצדדים. אי לכך, מן הראוי לצמצמם את גדר המחלוקת אך ורק ל סוגיה היחידה הרלבנטית בשלב זה, והיא האם ההסדר בגרסתו המתוקנת יכול וראוי שיעלה בפני אספות הנושים.

נוכח חשיבות הדברים אבהיר, והצדדים יביאו את הדבר היטב לתשומת ליבם. 

אין כל רלבנטיות לוויכוח, הנכבד כשלעצמו, האם הצעת ההסדר על גלגוליה השונים כדאית אם לאו, מי מהנושים המבוטחים שומר על אילו מזכויותיו נוכח ההסדר אם בכלל. כל שיש להכריע בו עתה הוא האם הצעת ההסדר "As Is where Is" יכולה לעמוד במבחנן של אספות הנושים.

אי לכך, נושים וצדדים רלבנטיים אחרים בתיק, אשר להם טעם מוכר בדין להתנגד לעצם עריכת האסיפות, להבדיל מכל שאלה הנוגעת לכדאיות ההסדר , יגישו לבית המשפט תגובה קצרה ביותר, שלא תעלה על עמוד אחד ברווח כפול עם שוליים, עד ליום 25.6.2013 בשעה 10:00, ויפרטו את טעמי התנגדותם בנושא כינוס אסיפות נושים.

אני חוזרת ומדגישה; התגובות שתוגשנה תהיינה אך ורק של אותם צדדים המתנגדים לכינוס אסיפות הנושים , ולא כאלה שיש להם התייחסויות לגופו של ההסדר, או כל סוגיה אחרת.

צד שלא יגיב במועד יחשב כמי שמסכים לכינוסן של אספות הנושים לדיון בהצעת ההסדר המתוקנת.

המזכירות תודיע בדחיפות על המצא ההחלטה לרשות הצדדים.

ניתנה היום,  י"ב תמוז תשע"ג, 20 יוני 2013, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ